Programele de loialitate au devenit o trasatura consacrata pe toate pietele dezvoltate la nivel, glob continua sa creasca in popularitate si sunt instrumente excelente pentru cresterea satisfacerii clit motivarea acestora de a reveni la comercianti ce le ofera acest serviciu.

Programul STAR – puncte sau plata in rate fara dobanda – oferit de Banca Transilvania aduce av. clientilor posesori a cardului de credit cat si comerciantilor care adera la acest program.

PERFORMANTA BANCII TRANSILVANIA in activitatea de carduri se masoara in de

– peste 330,000 de carduri de credit

peste 10.000 de magazine inrolate inaprol STAR limita medie de credit pe cardul STAR Forte – 5.500 lei

AVANTAJELE de care veti beneficia dumneavoastra, aderand la Programul Star:

Cresterea numarului de cumparaturi efectuate de un client prin acordarea de plata in rate fara dobanda si prin acordarea Punctelor Star, clientii vor fi motivati sa pentru cumparaturi la dumneavoastra.

Cresterea valori cumparaturilor – oferind clientilor posibilitatea de a plati prin card, acestia nu vor mai fi nevoiti sa-si limiteze cumparaturile la banii din portofel, disponibilul din cont, sporind astfel volumul cumparaturilor in magazinul dumneavoastra.

Fidelizarea clientilor oferind clientilor posibilitatea de a acumula puncte Star și de rate, acestia vor fi motivati sa revina in acelasi loc pentru efectuarea cumparaturilor, ‹ implicit va conduce la fidelizarea clientilor fata de comerciantii din cadrul programului.

Clienti cu putere financiara sporita – peste 50% dintre detinatorii de carduri de si un card de debit si isi vireaza salariile in contul deschis la Banca Transilvania. Odata formeaza un comportament de plata in locatile dumneavoastra, clientii nu se vor limit: doar cardul de credit.

Cresterea cotei de piata intrand in programul Star, cei peste 200.000 de clienti a fi incurajati sa devina si clientii dumneavoastra. In acest fel, veti putea castiga cota de p mare in detrimentul concurentilor dumneavoastra

Publicitate in randul clientilor bancit – promovarea activa a programului prin. newslettere, cataloage, brosuri si nu numai, va creste notorietatea brandului dumneavoastra, rezultand clienti mai multi si vanzari sporite.

Banca Transilvania va pregati si desfasura, impreuna cu Parteneri, campanii men incurajeze client sa cheltuie mai mult si mai des in magazinele dumneau Detinatorii de carduri vor fi in permanenta informati asupra ofertelor si detaliilor ac program, prin intermediul website-ului dedicut.starbt.ro

Comunicarea rapida si usoara cu client comuni ai bancii si ai dumneavoastra

STAR Cele mai atractive comisioane:

  • Progam ul de loialitate – 3 % din valoarea tranzactiei, suma care se regaseste s „Puncte Star (puncte de loialitate) pe cardurile clientilor BT.
  • Programul de rate
  • 6 rate- comision afrerent tranzactiei 4.8% (comision pos inclus)